Bernt Andersson i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bernt Andersson i Eskilstuna Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Bernt Andersson i Eskilstuna Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bernt Andersson i Eskilstuna Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bernt Andersson i Eskilstuna Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Bernt Andersson i Eskilstuna Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bernt Andersson i Eskilstuna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Grönalundsv. 2, 632 39, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-518742.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bernt Andersson i Eskilstuna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bernt Andersson i Eskilstuna Aktiebolag har idag 556344-4842 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bernt Andersson i Eskilstuna Aktiebolag

Bolaget skall bedriva uthyrning av utrustning i samband med festarrangemang. Bolaget skall vidare bedriva godsbefordran och därmed förenlig verksamhet.

I Bernt Andersson i Eskilstuna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Bernt Eric som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Anita Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .