Micke Sundströms AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadarbeten med schakt och grävning, snöröjning, anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Micke Sundströms AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Micke Sundströms AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1988-12-28 så skapades Micke Sundströms AB och företaget är har F-skattsedel Micke Sundströms AB har haft det sedan 1994-01-01.

Micke Sundströms AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556344-8603 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Micke Sundströms AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Micke Sundströms AB så går det att nå dem via telefon på 016-131380 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Micke Sundströms AB är Sundström, Ralf Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Titti Karin Kristina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ågren, Tom Roger Gunnar som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .