Global Finans Svenska AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva versamhet med finansiering och uthyrning av släpvagnar, hästtransporter, hästlastbilar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Global Finans Svenska AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Global Finans Svenska AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1989-01-23 så skapades Global Finans Svenska AB och företaget är har F-skattsedel Global Finans Svenska AB har haft det sedan 1994-01-01.

Global Finans Svenska AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556348-0762 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Global Finans Svenska AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Global Finans Svenska AB så går det att nå dem via telefon på 016-137167 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Global Finans Svenska AB är Oord, Koop Eddy som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Oord, Kerttu Hilja Kaarina som är född 1931 och har titeln Suppleant, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor, .