Konsulter i Mälardalen Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556348-5423 är organisationsnummer för bolaget Konsulter i Mälardalen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konsulter i Mälardalen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Konsulter i Mälardalen Aktiebolag finns i.

Konsulter i Mälardalen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-16 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Konsulter i Mälardalen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Konsulter i Mälardalen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Konsulter i Mälardalen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Degerman, Alf Bertil -Ekstrand, Sten Lennart -Merving, Arne Lennarth

Vill ni komma i kontakt med Konsulter i Mälardalen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-137800 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 94, 632 21, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggentreprenad- branschen samt inköp och försäljning av utsmyckningsmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Konsulter i Mälardalen Aktiebolag och det är Ekstrand, Sten Lennart som är född 1950 och har titeln VD, Ekstrand, Sten Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Merving, Arne Lennarth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Degerman, Alf Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,