Installationskonsulterna i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Installationskonsulterna i Eskilstuna Aktiebolag är ett av många företag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Installationskonsulterna i Eskilstuna Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Installationskonsulterna i Eskilstuna Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Installationskonsulterna i Eskilstuna Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1989-04-14. Men sedan 1989-01-01 så har Installationskonsulterna i Eskilstuna Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fristadstorget 10, 632 20, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Installationskonsulterna i Eskilstuna Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-131112.

Eskilstuna arbetar för att företag som Installationskonsulterna i Eskilstuna Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Installationskonsulterna i Eskilstuna Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet företrädesvis inom el- och VVS installationer samt utveckla teknik i samband därmed idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Installationskonsulterna i Eskilstuna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Björn Helge -Gustafsson, Per Arne -Göransson, Per Gunnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Installationskonsulterna i Eskilstuna Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Björn Helge som är född 1948 och har titeln VD, Eriksson, Björn Helge som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Per Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Per Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Hummelkläppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Installationskonsulterna i Eskilstuna Aktiebolag är 556355-1646.