Gillberga Gräv och Schakt Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Gillberga Gräv och Schakt Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Gillberga Gräv och Schakt Aktiebolag i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Gillberga Gräv och Schakt Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 1989-05-29 så har Gillberga Gräv och Schakt Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Gillberga Gräv och Schakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Gillberga Gräv och Schakt Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ängshöjden , 635 13, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Gillberga Gräv och Schakt Aktiebolag så kan ni göra det på 016-29044.

Bolaget skall bedriva gräv- och schaktentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Jan Krister som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jenny Marie som är född 1976 och har titeln Suppleant, Rabb, Anders Lars Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Gillberga Gräv och Schakt Aktiebolag har 556361-5466 som sitt organisationsnummer.