John Larsen Konsult Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och John Larsen Konsult Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och John Larsen Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för John Larsen Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

John Larsen Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-09-18. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där företaget finns i jobbar för att företag som John Larsen Konsult Aktiebolag ska trivas.

John Larsen Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-20. I Eskilstuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastigheter samt utöva konsultverksamhet inom fastighetsbranschen, allmän ekonomisk konsult- och redovisningsverksamhet, äga och förvalta aktier, fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att John Larsen Konsult Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är John Larsen Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med John Larsen Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-421073.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med John Larsen Konsult Aktiebolag är Larsen, John som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Roland Einar som är född 1945 och har titeln Revisor, Gustafsson, Roger Edvard som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Eklund & Gustafsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

John Larsen Konsult Aktiebolag har 556367-7839 som sitt organisationsnummer.