Mark & Maskin Glömsta Gård Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Mark & Maskin Glömsta Gård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Mark & Maskin Glömsta Gård Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mark & Maskin Glömsta Gård Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Mark & Maskin Glömsta Gård Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1989-09-21. Men sedan 1992-01-01 så har Mark & Maskin Glömsta Gård Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Glömsta Gård, 633 48, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mark & Maskin Glömsta Gård Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-133830.

Eskilstuna arbetar för att företag som Mark & Maskin Glömsta Gård Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mark & Maskin Glömsta Gård Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall driva lantbruk samt entreprenadverksamhet inom gräv- och schaktbranschen samt äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mark & Maskin Glömsta Gård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mark & Maskin Glömsta Gård Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Bengt Albert Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Back, Ester Maj-Len som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mark & Maskin Glömsta Gård Aktiebolag är 556370-6810.