Aktiebolaget SLV Energi & Miljöingenjörerna

Södermanlands län

Information

Bolaget skall idka konsultverksamhet inom VVS-, process-, energi- och miljöområdet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget SLV Energi & Miljöingenjörerna vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Aktiebolaget SLV Energi & Miljöingenjörerna ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1989-11-22 så skapades Aktiebolaget SLV Energi & Miljöingenjörerna och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget SLV Energi & Miljöingenjörerna har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget SLV Energi & Miljöingenjörerna är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556373-5504 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Aktiebolaget SLV Energi & Miljöingenjörerna Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget SLV Energi & Miljöingenjörerna så går det att nå dem via telefon på 0152-17550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget SLV Energi & Miljöingenjörerna är Geerd, Karl Anders Urban som är född 1955 och har titeln VD, Geerd, Karl Anders Urban som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestin, Karl Fredrik Vilhelm som är född 1982 och har titeln Suppleant, Svedberg, Karl Anders Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .