Ramshammar Lantbruks Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Ramshammar Lantbruks Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Ramshammar Lantbruks Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ramshammar Lantbruks Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ramshammar Lantbruks Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ramshammar Lantbruks Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ramshammar Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ramshammar Gård, 635 06, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-91182.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ramshammar Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ramshammar Lantbruks Aktiebolag har idag 556375-5601 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ramshammar Lantbruks Aktiebolag

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva köttproduktion och spannmålsodling samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ramshammar Lantbruks Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindahl, Hans Karl Johan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Kerstin Helga Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .