Ante Pettersson trailersfrakt Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Ante Pettersson trailersfrakt Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Ante Pettersson trailersfrakt Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ante Pettersson trailersfrakt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ante Pettersson trailersfrakt Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1989-11-25. Men sedan 1990-01-01 så har Ante Pettersson trailersfrakt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Grimbov. 10, 632 23, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ante Pettersson trailersfrakt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-148125.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som Ante Pettersson trailersfrakt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ante Pettersson trailersfrakt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall driva trailer och annan vägtransport, handel med värdepapper, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ante Pettersson trailersfrakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Pettersson, Gerd -Pettersson, Sven Ante.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ante Pettersson trailersfrakt Aktiebolag och det är följande personer, Pettersson, Sven Ante som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Gerd som är född 1939 och har titeln Suppleant, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ante Pettersson trailersfrakt Aktiebolag är 556377-5997.