EVA KARLSSON BAM CONSULT Aktiebolag

Södermanlands län

Information

EVA KARLSSON BAM CONSULT Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där EVA KARLSSON BAM CONSULT Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. EVA KARLSSON BAM CONSULT Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket EVA KARLSSON BAM CONSULT Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. EVA KARLSSON BAM CONSULT Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till EVA KARLSSON BAM CONSULT Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hamng. 7, 632 20, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-136680.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är EVA KARLSSON BAM CONSULT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

EVA KARLSSON BAM CONSULT Aktiebolag har idag 556377-6193 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för EVA KARLSSON BAM CONSULT Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom leg. sjukgymnasts kompetensområde och därmed förenlig verksamhet.

I EVA KARLSSON BAM CONSULT Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Eva Ann-Marie som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Erik som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .