Eklånges Elektriska Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Eklånges Elektriska Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Eklånges Elektriska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Eklånges Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556377-7779.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 016-74068 alternativt besöka eller skicka post till Eklånges Elektriska Aktiebolag på följande adress Eklången Asplund, 640 43, Ärla.

Eklånges Elektriska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Eklånges Elektriska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eklånge Gindemo, Johan Marcus som är född 1978 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra elinstallationer och serviceverksamhet i anslutning härtill, försäljning av hushållskapitalvaror, byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.