BIPP Holding AB

Södermanlands län

Information

556378-6531 är organisationsnummer för bolaget BIPP Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BIPP Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som BIPP Holding AB finns i.

BIPP Holding AB har varit registrerat sedan 1989-12-13 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BIPP Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

BIPP Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BIPP Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med BIPP Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 0152-42480 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall driva handel, uppfödning och tävling med hästar. Handel och uthyrning med inventarier för travsport och annan hästverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BIPP Holding AB och det är Walmann, Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lange, Frank Ingemar som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning i Strängnäs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,