Entreprenadteknik S. Johansson Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556384-8760 är organisationsnummer för bolaget Entreprenadteknik S. Johansson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Entreprenadteknik S. Johansson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Entreprenadteknik S. Johansson Aktiebolag finns i.

Entreprenadteknik S. Johansson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-01-18 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Entreprenadteknik S. Johansson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Entreprenadteknik S. Johansson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Entreprenadteknik S. Johansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Entreprenadteknik S. Johansson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-96555 eller genom brev på följande adress:
Jäders-Hässelby 1, 635 05, Eskilstuna

Bolaget skall inom entreprenadbranschen (gräv och schakt), utveckla, konstruera och försälja maskiner och tillbehör samt bedriva åkerbruk, skogsbruk, djurhållning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Entreprenadteknik S. Johansson Aktiebolag och det är Johansson, Sixten Arnold Mauritz som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karin Kristina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Dagermark, Lars Martin Daniel som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,