PERSONA NOVA Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556386-2225 är organisationsnummer för bolaget PERSONA NOVA Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PERSONA NOVA Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som PERSONA NOVA Aktiebolag finns i.

PERSONA NOVA Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-03-05 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PERSONA NOVA Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

PERSONA NOVA Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PERSONA NOVA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med PERSONA NOVA Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-519234 eller genom brev på följande adress:
Flackstav. 24, 632 22, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva rådgivning, planering och utvärdering av utbildning. Genomförande av utbildningar och enskilda kurser ( för svensk och utlänsk personal). Utredningsverksamhet. Projektplandering, genomförande och utvärdering av biståndsprojekt. Föreläsningsverksamhet. Samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PERSONA NOVA Aktiebolag och det är Deivard, Kent Torbjörn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Deivard, Clary Debora som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Deivard, Samuel Hans som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,