Stall Hässelby i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Stall Hässelby i Eskilstuna Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Stall Hässelby i Eskilstuna Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stall Hässelby i Eskilstuna Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-02-17.

Stall Hässelby i Eskilstuna Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1990-04-09. Men sedan 1990-01-01 så har Stall Hässelby i Eskilstuna Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hässelby Gård, 635 06, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stall Hässelby i Eskilstuna Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-91639.

Eskilstuna arbetar för att bolag som Stall Hässelby i Eskilstuna Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stall Hässelby i Eskilstuna Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva jordbruksrörelse, samt idka handel, uppfödning och tävlingsverksamhet med hästar, handel med och förvaltning av fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stall Hässelby i Eskilstuna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stall Hässelby i Eskilstuna Aktiebolag och det är följande personer, Pettersson, Lars-Gunnar Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Leif Åke som är född 1942 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stall Hässelby i Eskilstuna Aktiebolag är 556392-4371.