Durotensile Service Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva service och försäljning av mät- och kontrollinstrument samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Durotensile Service Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Durotensile Service Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1990-05-15 så skapades Durotensile Service Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Durotensile Service Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Durotensile Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556393-1095 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är Durotensile Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Durotensile Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 016-125669 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Durotensile Service Aktiebolag är Kisch, Vendel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kisch, Mikael Andreas Vendel som är född 1982 och har titeln Suppleant, Winberg, Kerstin Elisabet som är född 1948 och har titeln Revisor, Bäcklund & Winberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .