Eskilstuna Blästringsteknik Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Eskilstuna Blästringsteknik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Eskilstuna Blästringsteknik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Eskilstuna Blästringsteknik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556398-3567.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 016-142715 alternativt besöka eller skicka post till Eskilstuna Blästringsteknik Aktiebolag på följande adress Fräsarg. 5, 632 29, Eskilstuna.

Eskilstuna Blästringsteknik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Eskilstuna Blästringsteknik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Wesslau, Gerd Monica Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva blästring och ytbehandling av stålkonstruktioner samt därmed förenlig verksamhet.