Erika Bygg Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Erika Bygg Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Erika Bygg Aktiebolag i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Erika Bygg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1990-08-17 så har Erika Bygg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Erika Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Erika Bygg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ramshammar Källtorp, 635 06, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Erika Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på 016-91538.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Kjell Erik Gustav som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Sven Erik Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gunhild Margareta som är född 1922 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Finnberg, Annelie Helena Margareta som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Erika Bygg Aktiebolag har 556402-1102 som sitt organisationsnummer.