Netsupport i Mälardalen AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Netsupport i Mälardalen AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Netsupport i Mälardalen AB är ett av dem. Statusen för Netsupport i Mälardalen AB är att Bolaget är aktivt.

Netsupport i Mälardalen AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-22. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Netsupport i Mälardalen AB ska trivas.

Netsupport i Mälardalen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att marknadsföra data-, nätverk- och ljudtekniska systemlösningar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Netsupport i Mälardalen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Netsupport i Mälardalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Netsupport i Mälardalen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4938513.

Firman tecknas var för sig av -Yngveson, Johan Fredric Michael -Yngveson, Marina Elisabet.

De som är på något sätt har med Netsupport i Mälardalen AB är Yngveson, Johan Fredric Michael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Yngveson, Marina Elisabet som är född 1971 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Netsupport i Mälardalen AB har 556403-4121 som sitt organisationsnummer.