SMI Partner AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och SMI Partner AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och SMI Partner AB är ett av dem. Statusen för SMI Partner AB är att Bolaget är aktivt.

SMI Partner AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-30. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som SMI Partner AB ska trivas.

I Eskilstuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultarbete i partnerskap med chefer och ledningsgrupper i företag och offentliga organisationer för att effektivisera deras utvecklings- och förändringsarbete samt därmed förenlig verksamhet. De branscher verksamheten koncentreras till är banker, försäkringsbolag, kraftbolag, livsmedelsföretag, läkemedelsindustri, telekommunikation och verkstad. Bolaget skall också designa, utveckla, marknadsföra och försälja skräddarsydda lösningar för inredning av trädgårdar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SMI Partner AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är SMI Partner AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med SMI Partner AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-142084.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med SMI Partner AB är Gustafson, Georg David som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafson, Gun Astrid Carina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Engberg, Lars-Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

SMI Partner AB har 556407-7039 som sitt organisationsnummer.