Eskilstuna Fabriksförenings Service Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Eskilstuna Fabriksförenings Service Aktiebolag är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Eskilstuna Fabriksförenings Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Look, Stefan Ivar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Oldenstedt, Monika Birgitta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Reinl, Gösta Manfried som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Flennerhag, Ulf Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eskilstuna Fabriksförenings Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Eskilstuna Fabriksförenings Service Aktiebolag på telefon 016-141700.

Bolaget skall tillhandahålla servicetjänster inom områdena utbildning, statistikinsamling och bearbetning samt extern service till medlemmarna i Eskilstuna Fabriksförening och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Eskilstuna Fabriksförenings Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Eskilstuna Fabriksförenings Service Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Eskilstuna Fabriksförenings Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Eskilstuna Fabriksförenings Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eskilstuna Fabriksförenings Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Eskilstuna Fabriksförenings Service Aktiebolag har 556409-4539 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.