Eskilstuna Persienn & Markis Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Eskilstuna Persienn & Markis Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Eskilstuna Persienn & Markis Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Eskilstuna Persienn & Markis Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Eskilstuna Persienn & Markis Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-28. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Eskilstuna Persienn & Markis Aktiebolag ska trivas.

Eskilstuna Persienn & Markis Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedrdiva tillverkning och försäljning av persienner, markiser och tapetseriarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eskilstuna Persienn & Markis Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Eskilstuna Persienn & Markis Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Eskilstuna Persienn & Markis Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-511200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Eskilstuna Persienn & Markis Aktiebolag är Samuelsson, Per Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Per Åke Leopold som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lillsjö, Kurt Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Eskilstuna Persienn & Markis Aktiebolag har 556412-8691 som sitt organisationsnummer.