Granlund Holding AB

Södermanlands län

Information

Granlund Holding AB är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Granlund Holding AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Granlund Holding AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Granlund Holding AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1991-01-04. Men sedan 1995-01-01 så har Granlund Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Borgv. 7 A, 640 45, Kvicksund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Granlund Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-167230.

Eskilstuna arbetar för att bolag som Granlund Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Granlund Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva konsultation inom mekanisk verkstadsteknik och data, handel med kontorsmaskiner, leasingverksamhet samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Granlund Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Granlund Holding AB och det är följande personer, Gyllhamn, Björn Christer som är född 1947 och har titeln VD, Gyllhamn, Björn Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyllhamn, Inger Marita Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Tärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Granlund Holding AB är 556416-0462.