Vilsta Sporthotell Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Vilsta Sporthotell Eskilstuna Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Vilsta Sporthotell Eskilstuna Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vilsta Sporthotell Eskilstuna Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Vilsta Sporthotell Eskilstuna Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Vilsta Sporthotell Eskilstuna Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Vilsta Sporthotell Eskilstuna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vilsta Sporthotell, 632 29, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-513080.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Vilsta Sporthotell Eskilstuna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Vilsta Sporthotell Eskilstuna Aktiebolag har idag 556421-1273 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Vilsta Sporthotell Eskilstuna Aktiebolag

Bolaget skall bedriva hotell-, vandrarhem- och restaurangrörelse, camping- och stuguthyrning, arrangera sport- och idrottsläger-, dansevenemang-, mässor och olika aktiviteter, bedriva försäljning- och uthyrning av sport- och fritidsartiklar, äga och förvalta fast- och lös egendom samt bedriva i övrigt förenlig verksamhet.

I Vilsta Sporthotell Eskilstuna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Nils Göran som är född 1953 och har titeln VD, Pettersson, Nils Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Stig Ove som är född 1952 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .