Eskilstuna ElektronikPartner Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Eskilstuna ElektronikPartner Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Eskilstuna ElektronikPartner Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Eskilstuna ElektronikPartner Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556421-3352.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 016-147214 alternativt besöka eller skicka post till Eskilstuna ElektronikPartner Aktiebolag på följande adress Gustafsv. 20, 633 46, Eskilstuna.

Eskilstuna ElektronikPartner Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Eskilstuna ElektronikPartner Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Thim, Lars Olov som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning, produktion och konstruktion av elektronikprodukter, främst styrelektronik, bedriva utveckling av elektronikprodukter, främst styrelektronik, tillhandahålla tjänster med inriktning på kretskortstillverkning, genom ägarskap i andra elektronikföretag bedriva ovanstående verksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.