RevisorsKnuten B Andersson Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns RevisorsKnuten B Andersson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. RevisorsKnuten B Andersson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

RevisorsKnuten B Andersson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556422-4615.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0152-22750 alternativt besöka eller skicka post till RevisorsKnuten B Andersson Aktiebolag på följande adress Vältstigen 2, 645 41, Strängnäs.

RevisorsKnuten B Andersson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I RevisorsKnuten B Andersson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Pettersson, Gunnel Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet samt konsultation och ekonomisk rådgivning inom beskattning, redovisning och ADB ävensom idka därmed förenlig verksamhet.