Smedtrans i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Smedtrans i Eskilstuna Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Smedtrans i Eskilstuna Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Smedtrans i Eskilstuna Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1991-05-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Smedtrans i Eskilstuna Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-125850.

Eskilstuna arbetar för att bolag som Smedtrans i Eskilstuna Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Smedtrans i Eskilstuna Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva taxirörelse, färdtjänståtagande och transportverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Smedtrans i Eskilstuna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Smedtrans i Eskilstuna Aktiebolag och det är följande personer, Jervinge, Hans Adam som är född 1964 och har titeln VD, Jervinge, Hans Adam som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Kerstin Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Eklund, Roland Einar som är född 1945 och har titeln Revisor, Gustafsson, Roger Edvard som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Eklund & Gustafsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Smedtrans i Eskilstuna Aktiebolag är 556426-8307.