Gardisten Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Gardisten Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Gardisten Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gardisten Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Gardisten Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1991-11-15. Men sedan 1992-01-01 så har Gardisten Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lövbergsg. 8 B, 632 22, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gardisten Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-134687.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som Gardisten Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gardisten Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva värdepappersförvaltning. Bolaget skall bedriva handel med hästar, tävlingsverksamhet med hästar och träning av hästar. Bolaget skall bedriva handel med Radio-TV, musikinstrument samt med bilar och båtar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gardisten Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gardisten Aktiebolag och det är följande personer, Jarlenius, Olle Staffan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ludvigsson, Karl Birger som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Ludvigsson, Susanne Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gardisten Aktiebolag är 556436-2142.