Bopartner i Mälardalen AB

Södermanlands län

Information

556437-9021 är organisationsnummer för bolaget Bopartner i Mälardalen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bopartner i Mälardalen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Bopartner i Mälardalen AB finns i.

Bopartner i Mälardalen AB har varit registrerat sedan 1991-11-26 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bopartner i Mälardalen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Bopartner i Mälardalen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bopartner i Mälardalen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bopartner i Mälardalen AB så kan ni göra det på telefon genom 016-157850 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 18, 632 20, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva försäljning av monteringsfärdiga hus, fastighetsmäkleri, inneha och idka handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bopartner i Mälardalen AB och det är Söderholm, Bo Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Stig Anders som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lillsjö, Kurt Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,