Hägran lantbruk Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Hägran lantbruk Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Hägran lantbruk Aktiebolag i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hägran lantbruk Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 1991-12-20 så har Hägran lantbruk Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hägran lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Hägran lantbruk Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lista Hägran, 736 91, Kungsör. Vi ni istället prata med Hägran lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det på 016-63132.

Bolaget skall driva jordbruk, svinproduktion, handel med jord- bruksprodukter, handel med värdepapper, samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustavsson, Per Ragnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Klas Ragnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Karl Sigfrid Ragnar som är född 1928 och har titeln Suppleant, Elfgren, Olof Björn Christer som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Karl Sigfrid Ragnar -Gustavsson, Klas Ragnar -Gustavsson, Per Ragnar .

Hägran lantbruk Aktiebolag har 556438-4146 som sitt organisationsnummer.