Aktiebolaget Magnus Lord

Södermanlands län

Information

Aktiebolaget Magnus Lord hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Aktiebolaget Magnus Lord finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Magnus Lord tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Magnus Lord har haft sedan 2001-10-12. Aktiebolaget Magnus Lord har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Magnus Lord så kan ni göra det genom att skicka er post till Bäckhagav. 7, 633 48, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-120800.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Magnus Lord Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Magnus Lord har idag 556440-2666 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Magnus Lord

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva handel med och förvaltning av fastigheter, konsultverksamhet inom detaljhandeln, handel med begagnade bilar, uthyrning av utrustning samt konsultverksamhet inom fastighetsförvaltning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Magnus Lord så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lord, Magnus Stig Erik som är född 1973 och har titeln VD, Lord, Magnus Stig Erik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lord, Bengt Olof Hubert som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lindström, Gertrud Mariann som är född 1944 och har titeln Revisor, Gertrud Lindströms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .