Svenska Jaktresor AB

Södermanlands län

Information

Svenska Jaktresor AB är ett av många företag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Svenska Jaktresor AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svenska Jaktresor AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Svenska Jaktresor AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1992-06-29. Men sedan 1996-01-01 så har Svenska Jaktresor AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skogsborgs Gård , 640 43, Ärla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenska Jaktresor AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-74163.

Eskilstuna arbetar för att företag som Svenska Jaktresor AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svenska Jaktresor AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av jaktresor, jakttillbehör, hästsläp, hästutrustning, uthyrning av applikatormaskiner inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svenska Jaktresor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenska Jaktresor AB och det är följande personer, Eckhardt, Inger Elisabeth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eckhardt, Carl Frederik E:son som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Eckhardt, Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svenska Jaktresor AB är 556450-1723.