Cykel-Center S. Skogsmo Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Cykel-Center S. Skogsmo Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Cykel-Center S. Skogsmo Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cykel-Center S. Skogsmo Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1992-09-16. Men sedan 1993-01-01 så har Cykel-Center S. Skogsmo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Storg. 12, 633 42, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cykel-Center S. Skogsmo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-124655.

Eskilstuna arbetar för att bolag som Cykel-Center S. Skogsmo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cykel-Center S. Skogsmo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med fritidsartiklar huvud- sakligen avseende cyklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cykel-Center S. Skogsmo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cykel-Center S. Skogsmo Aktiebolag och det är följande personer, Skogsmo, Bengt Erik Sune som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogsmo, Britt Marie Kristina som är född 1941 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cykel-Center S. Skogsmo Aktiebolag är 556453-7313.