Rörmokar-Service, J O Sundkvist Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Rörmokar-Service, J O Sundkvist Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Rörmokar-Service, J O Sundkvist Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Rörmokar-Service, J O Sundkvist Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556454-1752.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 016-355193 alternativt besöka eller skicka post till Rörmokar-Service, J O Sundkvist Aktiebolag på följande adress Skepparg. 7, 644 32, Torshälla.

Rörmokar-Service, J O Sundkvist Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Rörmokar-Service, J O Sundkvist Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sundkvist, Calle Jan Olov som är född 1983 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra värme-, ventilations- och sanitetsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.