Thomas Larsson Affärsförvaltning Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Thomas Larsson Affärsförvaltning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Thomas Larsson Affärsförvaltning Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Thomas Larsson Affärsförvaltning Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Thomas Larsson Affärsförvaltning Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1992-11-26. Men sedan 1993-01-01 så har Thomas Larsson Affärsförvaltning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Thomas Larsson Affärsförvaltning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-125390.

Eskilstuna arbetar för att företag som Thomas Larsson Affärsförvaltning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Thomas Larsson Affärsförvaltning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall genom förvärv äga och utveckla företag, köpa och sälja äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva uthyrning och finansiering av fordon och maskiner inom transportbranschen, dock ej sådan verksamhet som avses i lagen om bank eller krediterörelse, utföra administrativa tjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Thomas Larsson Affärsförvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Thomas Larsson Affärsförvaltning Aktiebolag och det är följande personer, Strang, Lars Erik Robert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wrede, Satu Maarit som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brostedt Lundgren, Britt-Marie som är född 1950 och har titeln Suppleant, Irenéus, Lars Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Skeppstedt, Sven Anders Christer som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Thomas Larsson Affärsförvaltning Aktiebolag är 556457-6949.