Folkets Intressenter AB

Södermanlands län

Information

Folkets Intressenter AB är ett av många företag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Folkets Intressenter AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Folkets Intressenter AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1993-02-01. Men sedan 1994-01-01 så har Folkets Intressenter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 14, 632 20, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Folkets Intressenter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Eskilstuna arbetar för att företag som Folkets Intressenter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Folkets Intressenter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall äga och förvalta aktier i dotterbolag och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Folkets Intressenter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Elofsson, Sten Magnus Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Folkets Intressenter AB och det är följande personer, Elofsson, Sten Magnus som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Stig Sixten Jörgen som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hotti, Sarita Anne-Marie som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglund, Per Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Mäkipää, Sirpa Margit som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln Revisor.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Folkets Intressenter AB är 556460-7678.