Stall Family Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Stall Family Aktiebolag är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Stall Family Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Levin, Alf Peter Johan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Ingemar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Olofsson, Lennart Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln Revisor, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Stall Family Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stall Family Aktiebolag på telefon 016-352350.

Bolaget skall driva tävling med travhästar, avel och uppfödning, köpa och sälja hästar samt bedriva hotell, bar och restaurang verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stall Family Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stall Family Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stall Family Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stall Family Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stall Family Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Stall Family Aktiebolag har 556461-1316 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.