Eskilstuna Grönsaks Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Eskilstuna Grönsaks Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Eskilstuna Grönsaks Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eskilstuna Grönsaks Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1993-03-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sundbyviksv. 109, 640 45, Kvicksund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eskilstuna Grönsaks Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-91210.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som Eskilstuna Grönsaks Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eskilstuna Grönsaks Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva grossiströrelse inom frukt och grönt samt livsmedel, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eskilstuna Grönsaks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eskilstuna Grönsaks Aktiebolag och det är följande personer, Jönsson, Hans som är född 1943 och har titeln Likvidator, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eskilstuna Grönsaks Aktiebolag är 556464-1651.