Stock Å Sten Kaffeautomater Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Stock Å Sten Kaffeautomater Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Stock Å Sten Kaffeautomater Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stock Å Sten Kaffeautomater Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stock Å Sten Kaffeautomater Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-01. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där företaget finns i jobbar för att företag som Stock Å Sten Kaffeautomater Aktiebolag ska trivas.

Stock Å Sten Kaffeautomater Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljnings- och uthyrningsverksamhet av dryckesautomater samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stock Å Sten Kaffeautomater Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Stock Å Sten Kaffeautomater Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Stock Å Sten Kaffeautomater Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0227-22039.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stock Å Sten Kaffeautomater Aktiebolag är Panajott, Marie Lizette som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Panajott, Lizette Petra som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hulldin, Ola Johan som är född 1973 och har titeln Revisor, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Stock Å Sten Kaffeautomater Aktiebolag har 556465-4290 som sitt organisationsnummer.