Mattboden TT Interiör Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556467-7200 är organisationsnummer för verksamheten Mattboden TT Interiör Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mattboden TT Interiör Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Mattboden TT Interiör Aktiebolag finns i.

Mattboden TT Interiör Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-06-14 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mattboden TT Interiör Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Mattboden TT Interiör Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mattboden TT Interiör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Elgbacka Johansson, Taina Marianne -Elgbacka, Tina Susanne

Vill ni komma i kontakt med Mattboden TT Interiör Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-126304 eller genom brev på följande adress:
Strandg. 4, 633 43, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av mattor och möbler, och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mattboden TT Interiör Aktiebolag och det är Elgbacka Johansson, Taina Marianne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elgbacka, Tina Susanne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Elgbacka, Harry Valter som är född 1942 och har titeln Suppleant, Elgbacka, Raili Eliisa som är född 1940 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor