INKAN Försäkring & Konsult AB

Södermanlands län

Information

Bolaget ska bedriva förmedling av försäkringar, konsultativ verksamhet inom ekonomiområdet, uthyrningsverksamhet med fordon, utbildning inom försäkringsområdet, uthyrning av anläggningstillgångar, handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för INKAN Försäkring & Konsult AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är INKAN Försäkring & Konsult AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1993-09-17 så skapades INKAN Försäkring & Konsult AB och verksamheten är har F-skattsedel INKAN Försäkring & Konsult AB har haft det sedan 2008-05-29.

INKAN Försäkring & Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556473-5255 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är INKAN Försäkring & Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med INKAN Försäkring & Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 016-63075 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom INKAN Försäkring & Konsult AB är Andersson, Karl Ingemar som är född 1947 och har titeln VD, Andersson, Karl Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars-Göran som är född 1948 och har titeln Suppleant, Tasala, Markku Tapani som är född 1955 och har titeln Revisor, Abrahamsson, Nils-Olof som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.