Betongtransporter i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556477-1169 är organisationsnummer för bolaget Betongtransporter i Eskilstuna Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Betongtransporter i Eskilstuna Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Betongtransporter i Eskilstuna Aktiebolag finns i.

Betongtransporter i Eskilstuna Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-11-23 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Betongtransporter i Eskilstuna Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Betongtransporter i Eskilstuna Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Betongtransporter i Eskilstuna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Betongtransporter i Eskilstuna Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-70752 eller genom brev på följande adress:
ALFELTSGATAN 8, 633 40, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva anläggningstransporter, transporter av betong och grus samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Betongtransporter i Eskilstuna Aktiebolag och det är Sturesson, Lars Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sturesson, Rose-Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Bäcklund, Anders Carl som är född 1951 och har titeln Revisor, Bäcklund & Winberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,