MÅDE Fastighets Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556480-9878 är organisationsnummer för företaget MÅDE Fastighets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MÅDE Fastighets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som MÅDE Fastighets Aktiebolag finns i.

MÅDE Fastighets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-01-18 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MÅDE Fastighets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

MÅDE Fastighets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MÅDE Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekstrand, Sten Lennart -Merving, Arne Lennarth

Vill ni komma i kontakt med MÅDE Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-137800 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 94, 632 21, Eskilstuna

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MÅDE Fastighets Aktiebolag och det är Ekstrand, Sten Lennart som är född 1950 och har titeln VD, Ekstrand, Sten Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Merving, Arne Lennarth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Degerman, Alf Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ångström, Per Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln RevisorTörnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,