Thims Trafikskola AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva trafikskoleverksamhet, uthyrning och handel med motorfordon, äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thims Trafikskola AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Thims Trafikskola AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1994-01-21 så skapades Thims Trafikskola AB och verksamheten är har F-skattsedel Thims Trafikskola AB har haft det sedan 1994-01-01.

Thims Trafikskola AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556481-0470 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är Thims Trafikskola AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Thims Trafikskola AB så går det att nå dem via telefon på 016-146700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thims Trafikskola AB är Thim, Leif Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thim, Eva-Lena Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Thim, Kenneth Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisell, Gustaf Jan Olof som är född 1943 och har titeln Revisor, Lundström, Kjell Arne som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.