Eskilstuna Guldsmedsverkstad Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Eskilstuna Guldsmedsverkstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Eskilstuna Guldsmedsverkstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Eskilstuna Guldsmedsverkstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Eskilstuna Guldsmedsverkstad Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1994-01-26. Men sedan 1994-01-01 så har Eskilstuna Guldsmedsverkstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 9, 632 20, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eskilstuna Guldsmedsverkstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-123420.

Eskilstuna arbetar för att företag som Eskilstuna Guldsmedsverkstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eskilstuna Guldsmedsverkstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva guldsmedsverkstad, tillverkning, omarbetning, reparationer och försäljning av guldsmedsprodukter samt redovisningstjänster, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eskilstuna Guldsmedsverkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Inger Elisabet -Sundström, Anders Lennart Robert.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eskilstuna Guldsmedsverkstad Aktiebolag och det är följande personer, Sundström, Anders Lennart Robert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Inger Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eskilstuna Guldsmedsverkstad Aktiebolag är 556481-3367.