FRAM Företagskonsulter Aktiebolag

Södermanlands län

Information

FRAM Företagskonsulter Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där FRAM Företagskonsulter Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. FRAM Företagskonsulter Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket FRAM Företagskonsulter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. FRAM Företagskonsulter Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till FRAM Företagskonsulter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Platåv. 2, 633 69, Skogstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 016-26464.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är FRAM Företagskonsulter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

FRAM Företagskonsulter Aktiebolag har idag 556482-3408 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för FRAM Företagskonsulter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva ekonomisk, organisatorisk samt finansiell utbildning och konsultation, äga och förvvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I FRAM Företagskonsulter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Armerin, Karl Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Armerin, Johan Lennart som är född 1974 och har titeln Suppleant, Tärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .