ERUDIO Transportutbildningar Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns ERUDIO Transportutbildningar Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. ERUDIO Transportutbildningar Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

ERUDIO Transportutbildningar Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556482-6138.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 016-128560 alternativt besöka eller skicka post till ERUDIO Transportutbildningar Aktiebolag på följande adress Nystrandsg. 9, 633 46, Eskilstuna.

ERUDIO Transportutbildningar Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-09-30.

I ERUDIO Transportutbildningar Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Kärneus Arnesson, Annica Birgitta som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva transportutbildningar samt därmed förenlig verksamhet.