Kem & Oljedepån i Mälardalen AB

Södermanlands län

Information

556483-5865 är organisationsnummer för bolaget Kem & Oljedepån i Mälardalen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kem & Oljedepån i Mälardalen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Kem & Oljedepån i Mälardalen AB finns i.

Kem & Oljedepån i Mälardalen AB har varit registrerat sedan 1994-02-24 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kem & Oljedepån i Mälardalen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-09.

Kem & Oljedepån i Mälardalen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kem & Oljedepån i Mälardalen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kem & Oljedepån i Mälardalen AB så kan ni göra det på telefon genom 016-510040 eller genom brev på följande adress:
Vägmästarv. 6, 635 02, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva handel med industriförnödenheter och oljor, äga och förvalta värdepapper, äga och utbilda ridhästar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kem & Oljedepån i Mälardalen AB och det är Nykvist, Mats Erik Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nykvist, Carina Birgitta Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,